Rijnstraat 57, 6811 EZ, Arnhem +31 26 443 1431
title image

Over ons

Ons verhaal

Town and Country Arnhem

 

Al tijdens mijn jongere jaren begon mijn interesse in kleding. Zo spaarde ik veelvuldig om dat mooie Italiaanse shirt te kopen, of die schoenen die ik al zo lang wilde. Deze interesse is uitgegroeid tot een passie waar ik jaren later mijn werk van heb mogen maken. In 2007 kwam mijn droom uit toen ik Town & Country overnam. Initieel gevestigd op de Looierstraat en sinds 2011 op de Rijnstraat, hartje Arnhem-centrum. Inmiddels zijn we niet meer weg te denken uit het centrum van Arnhem en zijn we uitgegroeid tot een prachtig bedrijf in de herenmode, waarbij Italiaanse mode centraal staat.

Uniek pand in Arnhem centrum

 

Met trots ga ik iedere dag weer naar ons authentieke pand in Arnhem. De oude elementen zijn nog altijd zichtbaar en de winkel hebben we in stijl ingericht met onder meer vloerverwarming en een heerlijke zithoek met open haard. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie, een heerlijk glas Italiaanse wijn of prosecco in alle rust en met alle aandacht kleding passen.

Onze liefde voor Italiaanse herenmode

 

Onze collectie biedt u volop mogelijkheden om zowel op zakelijk als casual gebied te slagen; met een flinke knipoog naar Italiaanse mode.
Ons team bestaat uit Maarten de Jong, Frank Reijnen en Jelle Vink. Alledrie hebben we vroeger of later in ons leven een liefde voor Italiaanse mode ontwikkeld. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te adviseren en onze passie met u te delen. Geheid dat u met een ‘ Italiaans’ gevoel huiswaarts keert.
Collectie
× Stuur mij een bericht!