Brands

U vindt bij ons onder andere de Italiaanse kwaliteitsmerken als Brunello, Cucinelli en Canali & Corneliani.
Deze namen staan voor vakmanschap en aandacht voor de klant. Wat deze kleding uniek maakt zijn de vaak handgemaakte details.
Ook hebben wij diverse andere merken in onze collectie.

Acqua di Parma bij Town & Country

Acqua di Parma

Een bekend Italiaans parfum. Stylish en klassiek. Het past uitstekend bij onze kledingcollectie.

Alan Red bij Town & Country

Alan Red

Sinds 1940 voert dit merk Italiaanse shirts. Deze shirts zijn comfortabel en door de pasvorm bij uitstek geschikt om onder een overhemd te dragen.

Altea bij Town & Country

Altea

Altea is een origineel modisch merk met een kleurrijke collectie. Van origine een dassen- en sjaalmerk maar het heeft nu ook een prachtige totale collectie.

Canali bij Town & Country

Canali

Canali is een echt Italiaans pakkenmerk. Mooi gesneden tijdloze pakken en jasjes voor elke gelegenheid en iedere man.

Carlos Santos bij Town & Country

Carlos Santos

Ook een prachtig schoenenmerk, uit Portugal deze keer. De schoenen zijn tijdloos maar toch modern, met een persoonlijke touch.

Circle of Gentlemen bij Town & Country

Circle of Gentlemen

Een onderscheidend Nederlands merk met oog voor details. Bekend van de shirts maar het voert nu ook gehele kledingcollectie.

Corneliani bij Town & Country

Corneliani

Dit Italiaanse merk is geraffineerd, elegant, chique en ingetogen. Bekend vanwege de sportieve jasjes met de uitneembare sjaalkraag en de mooie pasvormen van de pakken. Een complete collectie is vertegenwoordigd bij ons.

Emanuel Berg bij Town & Country

Emanuel Berg

Made-to-measure – ofwel maatwerk - shirts van de beste Italiaanse stoffen. Het merk is van Duitse origine en wordt nu wereldwijd verkocht.

Incotex bij Town & Country

Incotex

Een populair merk met pantalons en chino's van hoge kwaliteit. De comfortabele stretchbroeken hebben een modische pasvorm.

Mazzarelli bij Town & Country

Mazzarelli

Shirts van prachtige katoen. Worden met de hand vervaardigd in Italië. Volgens insiders behoren deze shirts tot de beste van dit land.